Sambo Bond Nederland

De Sambo Bond Nederland is op zoek naar jou!

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Sambo Bond Nederland zich steeds verder aan het ontwikkelen is. Op dit moment doen wij dit met een enthousiaste groep mensen die zich inzet om de sport te promoten in binnen en buitenland. Hierbij werken wij met een bestuur en een aantal actieve leden die verschillende taken op zich nemen. Dit alles doen wij geheel vrijwillig! De sport en bijbehorende activiteiten zijn echter dusdanig aan het groeien, dat wij graag een aantal extra handen zouden willen om ons te ondersteunen.

Om de sporters goed te kunnen blijven begeleiden zijn wij in de eerste plaats op zoek naar *betrokken, enthousiaste (bonds)coaches* die hun kennis willen delen. Zie voor de profielen onderaan dit bericht. Voldoe je niet geheel aan het profiel, maar heb je toch interesse, laat het weten!

Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij het organiseren van wedstrijden en activiteiten, het promoten van de sport, etc. Denk je hierbij iets voor ons te kunnen betekenen, stuur een bericht!

Wat krijg je er voor terug? Veel gezelligheid, enthousiaste ‘collega’s’, een kijkje achter de schermen, veel informatie over Sambo en een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Stuur een reactie naar: info@sambo-nederland.nl

Profiel Algemeen Bondscoach
Profiel Bondscoach Cadetten
Profiel Bondscoach Jeugd en Junioren
Profiel Bondscoach Senioren en Veteranen