Sambo Bond Nederland

Vechtdal Toernooi Sambo te Ommen

Op 25 november j.l. organiseerde Budo Promotion Ommen in samenwerking met Sportcentrum Emsland voor de tweede maal het Vechtdal Toernooi Sambo in Sportzaal De Slaghen in Ommen. Het was een knusse zaal met ruimte voor twee sambo matten. De ongeveer 100 deelnemers kwamen uit Duitsland, Frankrijk, Wit-Rusland, Brazilië en natuurlijk Nederland.

De organisatie had de deelnemers in verschillende klasses ingedeeld. Hiermee werd getracht de samboka´s zo veel mogelijk te laten spelen en ervaring op te doen. In de ochtend kwam de jeugd vanaf 8 jaar op de mat en hoe verder op de dag, hoe ouder de samboka´s. Er werd sportief gestreden en gelukkig was er geen ambulance nodig. Het bleef gelukkig bij een paar bloedneuzen en overstrekkingen.

Hierbij wil de organisatie van het Vechtdal Toernooi iedereen bedanken voor de komst naar het toernooi. Hopelijk groeit de Sambo Bond Nederland door en kunnen we vaker van deze toernooien houden in Nederland, zodat het niveau nog verder omhoog gaat. Klik hier voor  de uitslagen van het toernooi.